The Biarritz Boys present: Surfer Joe + support

The Biarritz Boys present: Surfer Joe + support

Evenementperiode:
10 mei 2018 - 11 mei 2018
Tijd:
19:30 - 01:30
Type:
Party Rock
Prijs:
5,-

Uit de aswolken van het succesvolle Killer Bananazz herrees een nieuwe band, genaamd de Nosferatu Maniacs. Deze harde kern van eerste Nederlandse “wave” van surf in de jaren negentig doet het nog goed en brengt menig surfklassieker ten gehore. Natuurlijk met een toefje eigen inbreng, anders zou het een beetje saai worden allemaal. Deze mannen gaan voor de verandering een keer in het Café van the Move staan om de boel op te warmen voor het andere spektakel dat boven in the Move-up zal plaatsvinden. Oh behave!

 

Del-toros. Man, man, man, wat een vette band. Zo vet, dat Dikke Dennis ze als begeleidende band heeft gevraagd voor zijn punk perikelen. Beetje als Cliff Richards en zijn Shadows eigenlijk, maar dan harder. HA! Grapje natuurlijk..Even serieus: of je nu punk, gabber, metalhead of indie bent, dit orkest geeft je het gewenste genre en stopt er ook stiekem een mopje surf bij. En dat is wat iedereen eigenlijk toch het liefste wil. Ook serieus, de gitarist is de tweelingbroer van Mike Patton…

 

Surfer Joe is back! Denk je dat deze mannen na een rondje Mexico en Japan genoeg hebben van de tour? Welnee joh.. Rats, gelijk door naar Noord-Europa. Gelukkig wisten we die boys in te seinen dat de deuren weer wagenwijd voor ze open staan om ze hartelijk te verwelkomen. Het zwoele Italiaanse, stem….eeuh gitaargeluid doet deze avond vast en zeker weer zijn werk en wordt er fijn gedanst en misschien wel.. jaja…geschuifeld.

 

Komt dat zien, komt dat zien!

 

Nosferatu Maniacs : 19:30

Del-Toros : 21:30

Surfer Joe : 22:30