DroomPark Hooge Veluwe

Al gestemd

Uw stem

DroomPark Hooge Veluwe 3.5 5 0

DroomPark Hooge Veluwe

Heerlijk wegdromen in een mooie omgeving

Pal tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe vind je DroomPark Hooge Veluwe. Hier kun je kamperen of van een luxe bungalow genieten. We hebben een binnen- en buitenzwembad en horeca.

Op een toplocatie

Voor een heerlijke vakantie of weekend weg kun je terecht bij DroomPark Hooge Veluwe. We liggen midden in de bossen en pal tegenover de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Je kunt bij ons kamperen of genieten van een compleet ingerichte en luxe bungalow.

Ook voor de kinderen

Op het vakantiepark vind je een buitenzwembad, een heerlijk overdekt zwembad, en horeca. Fietsen, wandelen, sporten, zwemmen, winkelen, uit eten, noem maar op, het is allemaal mogelijk in of rond DroomPark Hooge Veluwe. 

Familiepark

Droompark Hooge Veluwe is een echt familiepark met voor ieder wat wils. Kinderen kunnen zich vermaken in het buitenbad, overdekte zwembad of in één van de speeltuintjes op het park. Ook aan de ouders is gedacht, wat dacht je van heerlijk te relaxen in de sauna en  lekker bij te bruinen in het solarium. Met verschillende sportvelden zoals een basketbalveld, voetbalveld en allerlei outdoor activiteiten kan ook de actieve vakantieganger zich goed uitleven op het park.