Als fullservice marketingbureau leveren wij alles op het gebied van marketing. Van het ontwerpen van logo's, drukwerk, het bouwen van websites tot het maken van een effectieve reclamecampagne of gedegen marketingplan.

Missie

Onze missie is 'om met zo min mogelijk middelen het doel van de klant te bereiken’. En dan zijn we direct bij de essentie van marketing, namelijk, rendement. ‘Reclame’ mag men tot een ‘kostenpost’ rekenen, maar marketing is een investering in meer klanten, omzet en rendement. Met andere woorden: de kern van onze aanpak is klanten werven, klanten maken, klanten behouden en ‘up/cross sellen’ aan bestaande klanten.

Kern van succes

Ieder bedrijf drijft op één ding, en dat is klanten. Zonder klanten, geen omzet en zonder omzet geen bedrijf. Groeien, marktaandeel verkrijgen en meerwaarde creëren draait om (meer) klanten. De beste ict-, administratie- of productiesystemen zijn zonder klanten weinig waard, omdat zij ten dienste staan van klanten en klantprocessen. Aan handige belasting- en bedrijfsconstructies heeft u niets als er geen klanten zijn en geen omzet gemaakt wordt. Zelfs de waarde van een bedrijf wordt vaak uitgedrukt in klanten. Met andere woorden, de kern van onze aanpak draait om; klanten werven, klanten maken, klanten behouden en ‘up sellen’ en ‘cross sellen’ aan bestaande klanten.

Natuurlijk wil iedereen een praktijkgerichte aanpak, waarbij het uitgangspunt is om ‘met zo min mogelijk middelen zoveel mogelijk te bereiken’. En dan zijn we direct bij de essentie van marketing, namelijk ‘rendement’. ‘Reclame’ mag men tot een ‘kostenpost’ rekenen, maar marketing is een investering in meer klanten, omzet, rendement, marktaandeel. Enkel met marketing verkrijg je bestaansrecht, concurrentiekracht en toekomstperspectief.

Diensten:

- City Marketing

- Mobiele websites

- Responsive webdesign

- Applicatie Development

- Mobiele marketing

- Smartviltje

- Eet & Bestel systemen

- Onderzoek & Strategie

- Concept & Creatie

- Beheer & Optimalisatie

Kijk voor meer informatie op: www.smartvertizing.nl