Voor Ondernemers in het Korenkwartier

Het Korenkwartier - de nieuwe naam voor de Korenmarkt en omliggend gebied - was ooit een geliefd uitgaansgebied in Arnhem én de rest van Nederland. Die oude tijden willen we laten herleven, maar dan helemaal in het hier en nu. Samen met de betrokken ondernemers maken wij van het Korenkwartier weer een leuk, veilig en hip gebied! Hoe meer ondernemers meedoen met deze actie, hoe beter. Samen krijgen we veel voor elkaar.  

Informatie voor de bezoekers

Een belangrijk onderdeel is de website www.korenkwartier.nl. Deze heldere website geeft een compleet beeld van het Korenkwartier, met profielen van alle betrokken ondernemers en veel interessante achtergrondinformatie voor bezoekers van het gebied.

Gratis wifi

Via een gratis wifi-netwerk in het Korenkwartier kan iedere bezoeker - Arnhemmer of toerist -  met een smartphone heel gemakkelijk op zoek op deze website naar specifieke informatie die hij of zij net op dat moment nodig heeft. Denk aan een leuk eetadres, een activiteit voor kinderen of ideeën voor een avondje stappen. Maar ze zoeken ook informatie over parkeergelegenheid, taxi’s of hotels. De Korenkwartier-website heeft antwoord op die vragen. 

Ook via social media wordt het Korenkwartier gepromoot. Later  komen ook leuke filmpjes over het gebied op de website. Het is echter niet alleen het online gedeelte, we willen door meer groen en fysieke activiteiten het hele gebied ook aantrekkelijker maken. 

Nu het Korenkwartier, straks heel Arnhem.. ben jij een van de eerste deelnemers? 

 

Hoe doe jij mee?

Meedoen is simpel. Neem contact op met Smartvertizing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je meer wilt weten of je je onderneming direct wilt aanmelden. Wij laten weten welke informatie je precies moet aanleveren en regelen de rest.