Lekker Voor Je | Bloopers Arnhem

Lekker Voor Je | Bloopers Arnhem

Evenementperiode:
27 januari 2019 - 28 januari 2019
Tijd:
21:00 - 02:00
Type:
Party
Website:
http://www.bloopers-arnhem.nl/

'Lekker Voor Je! Jouw nieuwe feestje op de zondag. De perfecte afsluiter van het weekend. Deze laatste zondag van januari draaien DJ Lourenz & Bruze d'Angelo alle heerlijke hits van toen: Guilty Pleasures, 90's of 00's en One Day Flies. 

 

Stiekem durf je niet mee te zingen, maar als iedereen in de Bloopers een valse noot raakt is het hek van de dam. Wat wie zingt er nou niet graag mee op de hits van de Backstreet Boys, Peter André, Vengaboys, Hanson of Charly Lownoise en Mental Theo? 

 

De Bloopers in Arnhem is klaar voor deze nieuwe sensatie. Een feest van de makers van 'Fout' en 'Vette Shit Ouwuh'. Entree is gratis, maar nu al heeft 95% laten weten dat ze erbij zijn. Meld je daarom ook aan in het event en ontvang een persoonlijk bericht ;-). Ondertussen gaan wij nog ff op zoek naar al die foute hits & meedogenloze meezingers! 

 

Zie je op zondag 27 januari 2019. Entree is gratis, kost je helemaal nix, nakkes, nada. Ondanks dat al 95% verkocht. 'Lekker Voor Je' is sponsored by 'Let Us Stay For A Day'.