• U bent hier:
  • Attracties
  • Focus Filmtheater Arnhem
Focus Filmtheater Arnhem

Al gestemd

Uw stem

Focus Filmtheater Arnhem 4 5 0

Focus Filmtheater Arnhem

Van premières tot klassiekers

Focus Filmtheater Arnhem heeft 3 filmzalen en verzorgt minimaal 6 voorstellingen per dag. Je kunt hier terecht voor de klassiekers, maar ook premières, kunstfilms en kinderfilms en nog veel meer.

Sfeervol filmtheater

Focus Filmtheater Arnhem zag in 1973 het levenslicht onder de naam Filmhuis Arnhem. Een verhuizing (van het huidige Willemeen naar de Korenbeurs) en een paar uitbreidingen later is Focus uitgegroeid tot een sfeervol, goedlopend filmtheater op het voornaamste Arnhemse uitgaansplein de Korenmarkt

Premières en klassiekers

Dagelijks worden er in 3 zalen minimaal 6 voorstellingen verzorgd. Van premières tot klassiekers, van filmkunst tot kunstfilm, van documentaires tot kinderfilms, van Hollywood tot Bollywood, van Kazachstan tot Japan. Als je onze kortingspas aanschaft, kun je gebruik maken van allerlei aanbiedingen. 

Veel samenwerking

Focus heeft een veelzijdige programmering en er wordt samengewerkt met allerlei lokale, regionale en landelijke culturele en maatschappelijke instellingen. En bovenal: wij willen onze gasten een fijne avond of middag bezorgen met een mooie film. We hebben horeca en je kunt eventueel bij ons een zaal huren. Voor catering wordt gezorgd.