Stay Okay Arnhem

Al gestemd

Uw stem

Stay Okay Arnhem 3.5 5 0

Stay Okay Arnhem

Goedkoop overnachten in Arnhem

Een fijn hostel voor jong en oud. Het ligt vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe en toch op steenworp afstand van Arnhem. Trek eropuit om de prachtige parken te verkennen of lekker te shoppen.

Vlakbij Nationaal Park 

Vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe, en toch op een steenworp afstand van de stad, ligt Stayokay Arnhem. Een ideale uitvalsbasis voor diverse activiteiten. Trek eropuit om de prachtige parken te verkennen of de winkels in het centrum af te struinen. Bij ons kun je terecht voor een goed bed en ontbijt tegen een goeie prijs. 

Gezellig terras

Terug in het hostel geniet je in de Engelse pub van een kop koffie of een biertje, hier kent gezelligheid geen tijd. Op mooie dagen ontmoet je op het terras andere gasten. Hongerig geworden van alle activiteiten? Het restaurant van het hostel serveert heerlijke maaltijden.

Allerlei mogelijkheden

Het hostel heeft verder o.a. gratis wifi, wasserette, barbecuemogelijkheid. Ook zijn arrangementen mogelijk, ook zakelijk. Heel geschikt voor groepen maar ook voor gezinnen. De sfeer is prettig en informeel, maar ook eigentijds. De zalen erg geschikt voor bv. een workshop, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest. Stayokay maakt altijd een programma op maat, tegen een vriendelijke prijs! Onze medewerkers zorgen voor een professionele ondersteuning.