Ziko Centro de Danca

Al gestemd

Uw stem

Ziko Centro de Danca 4.58333 5 0

Ziko Centro de Danca

Nummer 1 in salsa en zouk!

Bij dansschool Ziko leer je alle Zuid-Amerikaanse dansen. Van salsa, samba tot zouk, dansleraar Ziko en zijn medewerkers brengen jou de fijne kneepjes bij. Alleen of samen, altijd plezier!

Alle Zuid-Amerikaanse dansen

Bij dansschool Ziko kun je terecht voor bijna alle bekende en minder bekende Zuid- Amerikaanse dansen. Denk aan de salsa, zouk, bachata, lady-styling, kizomba, samba, West Coast swing en tango. Regelmatig start een nieuwe cursus. Ziko verzorgt ook workshops, zowel voor solo-dansers als stellen, en dansdemonstraties.

Je eigen dansfeest

Ziko is een danspionier in Nederland. Hij was een van de eerste die zouk introduceerde in Nederland en nu is zijn dansschool een van de weinigen die je laat kennismaken met de Afrikaanse kizomba dans. Je kunt de ruimte aan de Korenmarkt huren voor een besloten feest en het net zo inrichten als jij wilt. De sfeervol ingerichte zaal heeft een perfecte dansvloer met een grote spiegelwand en een bar. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: muziek- en geluidsinstallatie, microfoon, ventilaties, een scherm en beamer en sfeervolle verlichting.

Kom naar een dansfeest

Ziko organiseert regelmatig geweldige dans-party‘s waar bezoekers uit heel Nederland én daarbuiten op af komen. Ook kun je er de dvd ‘how to salsa en zouk with Ziko’ kopen. Er zijn regelmatig proeflessen zodat jij de Zuid-Amerikaanse ritmes kunt ervaren.